Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA
Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA
Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA
Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA
Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA
Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA
Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA
Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA
Κωδικός του προϊόντος: DV9914-850
Nike

Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA

Κωδικός του προϊόντος: DV9914-850
Nike Swoosh On The RunWomen's Medium-Support Lightly Lined Sports Bra with PocketsΝιώσε σιγουριά και απογείωσε τις επιδόσεις σου, χωρίς να χρειάζεται να αφήσεις τίποτα πίσω σου, φορώντας αυτόν τον αθλητικό στηθόδεσμο μέτριας στήριξης. Οι 3 τσέπες με επένδυση από διχτυωτό υλικό επιτρέπουν την αποθήκευση του τηλεφώνου, ενός σνακ ή ενός επιπλέον ρούχου, για να μπορείς να συνεχίζεις τις εξερευνήσεις σου χωρίς περιορισμούς. Η ανάλαφρη, ραμμένη επένδυση με αραιή ύφανση προσφέρει αεριζόμενη αίσθηση και λίγη περισσότερη κάλυψη, ενώ η τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα εξασφαλίζει δροσερή εφαρμογή στο τρέξιμο.Αξιόπιστη αποθήκευσηΈχουμε καλά νέα για τους αριστερόχειρες! Οι 2 λοξές πλαϊνές τσέπες διατηρούν το τηλέφωνό σου στη θέση του και προσφέρουν εύκολη πρόσβαση, όποιο και αν είναι το κυρίαρχο χέρι σου. Η επένδυση από αεριζόμενο διχτυωτό υλικό στις τσέπες εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση και προστατεύει τα αντικείμενά σου από τον ιδρώτα. Η πρόσθετη τσέπη με ελαστικό κορδόνι στην αθλητική πλάτη επιτρέπει την αποθήκευση σνακ ή τηλεφώνου στις μεγάλες διαδρομές σου.Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμήΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Περισσότερος χώρος στις μετακινήσεις σουΤο πλήρως αποσπώμενο τσαντάκι προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για πεζοπορίες μεγάλων αποστάσεων ή περιπέτειες σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείς να πάρεις το τσαντάκι μαζί σου σε μια ημερήσια εκδρομή ή να το στερεώσεις στον στηθόδεσμό σου ενώ βρίσκεσαι σε κίνηση. More Details Σώμα: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Τελείωμα στη βάση: 73% πολυέστερ/15% σπάντεξ/12% νάιλον. Επένδυση φάσας μπροστά: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Επένδυση πίσω: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Ενδιάμεση επένδυση: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν82% POLYESTER18% ELASTANE.

Μη χάσετε τα τελευταία νούμερα από τα αγαπημένα σας αθλητικά είδη!

*Τα τελευταία τεμάχια ελέγχονται ποιοτικά πριν την αποστολή τους και ενδέχεται στην περίπτωση που η κατάστασή τους δεν κριθεί καλή, να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

56,99 EUR
29,61 EUR
29,61 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
30,96 EUR ( - 4%)
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 56,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Swoosh On The Run
Women's Medium-Support Lightly Lined Sports Bra with Pockets
Νιώσε σιγουριά και απογείωσε τις επιδόσεις σου, χωρίς να χρειάζεται να αφήσεις τίποτα πίσω σου, φορώντας αυτόν τον αθλητικό στηθόδεσμο μέτριας στήριξης. Οι 3 τσέπες με επένδυση από διχτυωτό υλικό επιτρέπουν την αποθήκευση του τηλεφώνου, ενός σνακ ή ενός επιπλέον ρούχου, για να μπορείς να συνεχίζεις τις εξερευνήσεις σου χωρίς περιορισμούς. Η ανάλαφρη, ραμμένη επένδυση με αραιή ύφανση προσφέρει αεριζόμενη αίσθηση και λίγη περισσότερη κάλυψη, ενώ η τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα εξασφαλίζει δροσερή εφαρμογή στο τρέξιμο.

Αξιόπιστη αποθήκευση
Έχουμε καλά νέα για τους αριστερόχειρες! Οι 2 λοξές πλαϊνές τσέπες διατηρούν το τηλέφωνό σου στη θέση του και προσφέρουν εύκολη πρόσβαση, όποιο και αν είναι το κυρίαρχο χέρι σου. Η επένδυση από αεριζόμενο διχτυωτό υλικό στις τσέπες εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση και προστατεύει τα αντικείμενά σου από τον ιδρώτα. Η πρόσθετη τσέπη με ελαστικό κορδόνι στην αθλητική πλάτη επιτρέπει την αποθήκευση σνακ ή τηλεφώνου στις μεγάλες διαδρομές σου.
Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμή
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Περισσότερος χώρος στις μετακινήσεις σου
Το πλήρως αποσπώμενο τσαντάκι προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για πεζοπορίες μεγάλων αποστάσεων ή περιπέτειες σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείς να πάρεις το τσαντάκι μαζί σου σε μια ημερήσια εκδρομή ή να το στερεώσεις στον στηθόδεσμό σου ενώ βρίσκεσαι σε κίνηση.

More Details

  • Σώμα: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Τελείωμα στη βάση: 73% πολυέστερ/15% σπάντεξ/12% νάιλον. Επένδυση φάσας μπροστά: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Επένδυση πίσω: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Ενδιάμεση επένδυση: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


82% POLYESTER
18% ELASTANE

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουστάκι
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA
Μπουστάκι
Nike W NK DF SWSH ON THE RUN BRA