Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Polo Rafa
Nike Polo Rafa
Nike Polo Rafa
Nike Polo Rafa
Nike Polo Rafa
Nike Polo Rafa
Nike Polo Rafa
Nike Polo Rafa
Κωδικός του προϊόντος: DD8532-100
Nike

Nike Polo Rafa

Κωδικός του προϊόντος: DD8532-100
Rafael Nadal The Nike Polo RafaMen's Slim-Fit PoloΕΝΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΤΗΣ NIKE.Η μπλούζα πόλο The Nike Polo είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Όλες οι λεπτομέρειες, από το πρωτοποριακό ύφασμα με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα μέχρι τις λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα που παραπέμπουν στο αρχικό κουτί παπουτσιών της Nike, έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομμάτι streetwear που μπορεί να φορεθεί στο γήπεδο, στην καθημερινότητά σου αλλά και σε κάθε περίσταση. Στο στήθος υπάρχει το χαρακτηριστικό λογότυπο του Rafa. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο με 100% βιώσιμα υλικά, από συνδυασμό υφασμάτων που περιλαμβάνει ίνες από ανακυκλωμένο πολυέστερ και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% ίνες οργανικού βαμβακιού.Ειδική σχεδίαση και απόλυτο πάθοςΟι λεπτομέρειες κορυφαίας ποιότητας, από το ύφασμα ζακάρ μέχρι την αεριζόμενη σχεδίαση, χαρίζουν καθημερινό στιλ που είναι επίσης ιδανικό για το γήπεδο.Στεγνή αίσθησηΤο αεριζόμενο πλεκτό ύφασμα με τεχνολογία Dri-FIT εξασφαλίζει στεγνή και άνετη αίσθηση όταν κάνει ζέστη.Nike DNAΗ πορτοκαλί ετικέτα στην πατιλέτα, το πορτοκαλί νήμα στο επάνω κουμπί και το λογότυπο Swoosh κάτω από το πίσω μέρος του γιακά χαρίζουν κλασικό στιλ στο look σου.Χάρη στο μακρύτερο μήκος πίσω και τα ανοίγματα στα πλάγια, μπορείς να φοράς την μπλούζα πόλο από έξω, για πιο καθημερινό στιλ.Τα κεντημένα καψούλια κάτω από τα χέρια προσφέρουν καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. More Details Στενή εφαρμογή για άψογη αίσθησηΓιακάς που διπλώνειΠατιλέτα με δύο κουμπιά65% βαμβάκι/35% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν59% COTTON41% POLYESTER.
69,99 EUR
69,99 EUR
69,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
69,99 EUR
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 69,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Rafael Nadal The Nike Polo Rafa
Men's Slim-Fit Polo
ΕΝΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΤΗΣ NIKE.
Η μπλούζα πόλο The Nike Polo είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Όλες οι λεπτομέρειες, από το πρωτοποριακό ύφασμα με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα μέχρι τις λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα που παραπέμπουν στο αρχικό κουτί παπουτσιών της Nike, έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομμάτι streetwear που μπορεί να φορεθεί στο γήπεδο, στην καθημερινότητά σου αλλά και σε κάθε περίσταση. Στο στήθος υπάρχει το χαρακτηριστικό λογότυπο του Rafa. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο με 100% βιώσιμα υλικά, από συνδυασμό υφασμάτων που περιλαμβάνει ίνες από ανακυκλωμένο πολυέστερ και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% ίνες οργανικού βαμβακιού.

Ειδική σχεδίαση και απόλυτο πάθος
Οι λεπτομέρειες κορυφαίας ποιότητας, από το ύφασμα ζακάρ μέχρι την αεριζόμενη σχεδίαση, χαρίζουν καθημερινό στιλ που είναι επίσης ιδανικό για το γήπεδο.
Στεγνή αίσθηση
Το αεριζόμενο πλεκτό ύφασμα με τεχνολογία Dri-FIT εξασφαλίζει στεγνή και άνετη αίσθηση όταν κάνει ζέστη.
Nike DNA
Η πορτοκαλί ετικέτα στην πατιλέτα, το πορτοκαλί νήμα στο επάνω κουμπί και το λογότυπο Swoosh κάτω από το πίσω μέρος του γιακά χαρίζουν κλασικό στιλ στο look σου.
Χάρη στο μακρύτερο μήκος πίσω και τα ανοίγματα στα πλάγια, μπορείς να φοράς την μπλούζα πόλο από έξω, για πιο καθημερινό στιλ.
Τα κεντημένα καψούλια κάτω από τα χέρια προσφέρουν καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.

More Details

  • Στενή εφαρμογή για άψογη αίσθηση


  • Γιακάς που διπλώνει


  • Πατιλέτα με δύο κουμπιά


  • 65% βαμβάκι/35% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


59% COTTON
41% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπλούζα Polo
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τένις
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Polo Rafa
Μπλούζα Polo
Nike Polo Rafa