Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike ONE LUXE
Nike ONE LUXE
Nike ONE LUXE
Nike ONE LUXE
Nike ONE LUXE
Nike ONE LUXE
Κωδικός του προϊόντος: DD4921-303
Nike

Nike ONE LUXE

Κωδικός του προϊόντος: DD4921-303
ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.Η μπλούζα Nike Dri-FIT One Luxe είναι σχεδιασμένη για όλα τα είδη προπονήσεων, από γιόγκα και αερόβιες ασκήσεις μέχρι μεγάλες διαδρομές τρεξίματος. Αυτή η μπλούζα που κυκλοφόρησε ως μέρος της σειράς Nike Luxe αποτελεί τον ορισμό της πολυτέλειας, με εξαιρετικά απαλό και λείο ύφασμα που αναπνέει και χαρίζει στεγνή και άνετη αίσθηση. Είναι φτιαγμένη από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Περισσότερη πολυτέλειαΑυτή η μπλούζα που κυκλοφόρησε ως μέρος της σειράς Nike Luxe προσφέρει νέα επίπεδα άνεσης, με εξαιρετικά απαλό ύφασμα που έχει υπέροχη αίσθηση. Το ανακλαστικό λογότυπο Swoosh με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο στήθος είναι η πινελιά που απογειώνει το look.Ίδρωσε ελεύθεραΟ αεριζόμενος σχεδιασμός με τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα, για πιο γρήγορη εξάτμιση, στεγνή αίσθηση και δροσερή εφαρμογή.Σιγουριά στην κίνησηΜικρά ανοίγματα στα πλαϊνά για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Στάμπα "Just Do It" στο εσωτερικό του τελειώματος που προσφέρει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα, μόνο για σένα. Περισσότερες λεπτομέρειες Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΑνακλαστικές λεπτομέρειεςΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)Διακριτικά διπλά γαζιά ασφαλείας στις ραφές χαμηλά στο πλάιΛεπτομέρεια με ραφή στο κέντρο της πλάτης.

Μη χάσετε τα τελευταία νούμερα από τα αγαπημένα σας αθλητικά είδη!

*Τα τελευταία τεμάχια ελέγχονται ποιοτικά πριν την αποστολή τους και ενδέχεται στην περίπτωση που η κατάστασή τους δεν κριθεί καλή, να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

39,99 EUR
20,26 EUR
20,26 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
21,19 EUR ( - 4%)
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 39,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
Η μπλούζα Nike Dri-FIT One Luxe είναι σχεδιασμένη για όλα τα είδη προπονήσεων, από γιόγκα και αερόβιες ασκήσεις μέχρι μεγάλες διαδρομές τρεξίματος. Αυτή η μπλούζα που κυκλοφόρησε ως μέρος της σειράς Nike Luxe αποτελεί τον ορισμό της πολυτέλειας, με εξαιρετικά απαλό και λείο ύφασμα που αναπνέει και χαρίζει στεγνή και άνετη αίσθηση. Είναι φτιαγμένη από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Περισσότερη πολυτέλεια
Αυτή η μπλούζα που κυκλοφόρησε ως μέρος της σειράς Nike Luxe προσφέρει νέα επίπεδα άνεσης, με εξαιρετικά απαλό ύφασμα που έχει υπέροχη αίσθηση. Το ανακλαστικό λογότυπο Swoosh με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο στήθος είναι η πινελιά που απογειώνει το look.
Ίδρωσε ελεύθερα
Ο αεριζόμενος σχεδιασμός με τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα, για πιο γρήγορη εξάτμιση, στεγνή αίσθηση και δροσερή εφαρμογή.
Σιγουριά στην κίνηση
Μικρά ανοίγματα στα πλαϊνά για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Στάμπα "Just Do It" στο εσωτερικό του τελειώματος που προσφέρει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα, μόνο για σένα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Ανακλαστικές λεπτομέρειες


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


  • Διακριτικά διπλά γαζιά ασφαλείας στις ραφές χαμηλά στο πλάι


  • Λεπτομέρεια με ραφή στο κέντρο της πλάτης


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κοντομάνικη μπλούζα
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike ONE LUXE
Κοντομάνικη μπλούζα
Nike ONE LUXE