Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Giannis
Nike Giannis
Nike Giannis
Nike Giannis
Nike Giannis
Nike Giannis
Nike Giannis
Nike Giannis
Κωδικός του προϊόντος: FJ2316-416
Nike

Nike Giannis

Κωδικός του προϊόντος: FJ2316-416
Giannis Antetokounmpo GiannisMen's Dri-FIT Basketball T-ShirtΓια να κατανοήσουμε το μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πρέπει να αναλογιστούμε και να εκτιμήσουμε από πού προέρχεται. Στο T-Shirt Giannis με τεχνολογία Dri-FIT δείχνουμε αυτήν την αγάπη για τον Γιάννη, από τις νιγηριανές ρίζες του μέχρι τη ζωή του στην Ελλάδα καθώς μεγάλωνε. Σχεδιασμένο με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του Greek Freak και ύφασμα με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα, αυτό το κομμάτι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό T-Shirt, καθώς τιμάμε την πορεία του ως αθλητή του All-Star Game, MVP και πρωταθλητή.Με την υπογραφή του ΓιάννηΤο σχέδιο είναι αφιερωμένο στο έμβλημα της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας με τις λέξεις "Thirty Four" και "Antetokounmpo" γραμμένες με ελληνικά γράμματα. Η σχεδίαση με έμπνευση από το ποδόσφαιρο είναι επίσης αφιερωμένη στο πρώτο του αγαπημένο άθλημα.Φόρος τιμής στον Greek FreakΤο σχέδιο "Stay Freaky" είναι αφιερωμένο στο παρατσούκλι "The Freak" του Γιάννη. Η γραμματοσειρά είναι εμπνευσμένη από τα φύλλα και τους μίσχους, που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξή του από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ, αλλά και από τη Νιγηρία μέχρι την Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Το αντισυμβατικό στιλ αυτού του κομματιού παραπέμπει επίσης στο παιχνίδι του Γιάννη, που δεν μοιάζει με άλλου παίκτη.Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώταΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Δροσερή άνεσηΤο απαλό πλεκτό ύφασμα ζέρσεϊ είναι ανάλαφρο και προσφέρει αεριζόμενη εφαρμογή. More Details 59% βαμβάκι/41% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν57% COTTON43% POLYESTER.
40,99 EUR
19,47 EUR
19,47 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
19,47 EUR
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 40,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Giannis Antetokounmpo Giannis
Men's Dri-FIT Basketball T-Shirt
Για να κατανοήσουμε το μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πρέπει να αναλογιστούμε και να εκτιμήσουμε από πού προέρχεται. Στο T-Shirt Giannis με τεχνολογία Dri-FIT δείχνουμε αυτήν την αγάπη για τον Γιάννη, από τις νιγηριανές ρίζες του μέχρι τη ζωή του στην Ελλάδα καθώς μεγάλωνε. Σχεδιασμένο με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του Greek Freak και ύφασμα με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα, αυτό το κομμάτι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό T-Shirt, καθώς τιμάμε την πορεία του ως αθλητή του All-Star Game, MVP και πρωταθλητή.

Με την υπογραφή του Γιάννη
Το σχέδιο είναι αφιερωμένο στο έμβλημα της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας με τις λέξεις "Thirty Four" και "Antetokounmpo" γραμμένες με ελληνικά γράμματα. Η σχεδίαση με έμπνευση από το ποδόσφαιρο είναι επίσης αφιερωμένη στο πρώτο του αγαπημένο άθλημα.
Φόρος τιμής στον Greek Freak
Το σχέδιο "Stay Freaky" είναι αφιερωμένο στο παρατσούκλι "The Freak" του Γιάννη. Η γραμματοσειρά είναι εμπνευσμένη από τα φύλλα και τους μίσχους, που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξή του από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ, αλλά και από τη Νιγηρία μέχρι την Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Το αντισυμβατικό στιλ αυτού του κομματιού παραπέμπει επίσης στο παιχνίδι του Γιάννη, που δεν μοιάζει με άλλου παίκτη.
Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώτα
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Δροσερή άνεση
Το απαλό πλεκτό ύφασμα ζέρσεϊ είναι ανάλαφρο και προσφέρει αεριζόμενη εφαρμογή.

More Details

  • 59% βαμβάκι/41% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


57% COTTON
43% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κοντομάνικη μπλούζα
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Giannis
Κοντομάνικη μπλούζα
Nike Giannis