Αναζήτηση στον ιστότοπο
adidas D4T
adidas D4T
adidas D4T
adidas D4T
adidas D4T
adidas D4T
adidas D4T
adidas D4T
adidas D4T
adidas D4T
Κωδικός του προϊόντος: HY0774
Barkod: 4066759003873
adidas

adidas D4T

Κωδικός του προϊόντος: HY0774
Barkod: 4066759003873
Κωδικός κατασκευαστή: DJN83
Αντοχή, ελαστικότητα και δύναμη. Από τις cardio προπονήσεις μέχρι και τo yoga class, αυτή η adidas μπλούζα προπόνησης εκτοξεύει τις επιδόσεις σου. Σχεδιασμένη για ευκινησία, έχει τεχνολογία AEROREADY που ρυθμίζει την υγρασία για στεγνή αίσθηση στις ασκήσεις υψηλής έντασης. Για το συγκεκριμένο προϊόν αξιοποιήσαμε τα αέρια που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Χρησιμοποιήσαμε τις βιομηχανικές εκπομπές αερίων ως πρώτη ύλη. Το CO2 μετατρέπεται σε αιθανόλη, η οποία αποτελεί το 30% του βάρους ενός νήματος πολυεστέρα. Με αυτό το νήμα κατασκευάσαμε διάφορα προϊόντα και πλέον αυτή η αιθανόλη από CO2 αποτελεί το 15% του βάρους του επάνω μέρους αυτού του παπουτσιού. Με τη βοήθεια της καινοτομίας ανακαλύπτουμε νέους πόρους..

Μη χάσετε τα τελευταία νούμερα από τα αγαπημένα σας αθλητικά είδη!

*Τα τελευταία τεμάχια ελέγχονται ποιοτικά πριν την αποστολή τους και ενδέχεται στην περίπτωση που η κατάστασή τους δεν κριθεί καλή, να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

64,99 EUR
34,76 EUR
34,76 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
34,76 EUR
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 64,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Αντοχή, ελαστικότητα και δύναμη. Από τις cardio προπονήσεις μέχρι και τo yoga class, αυτή η adidas μπλούζα προπόνησης εκτοξεύει τις επιδόσεις σου. Σχεδιασμένη για ευκινησία, έχει τεχνολογία AEROREADY που ρυθμίζει την υγρασία για στεγνή αίσθηση στις ασκήσεις υψηλής έντασης.

Για το συγκεκριμένο προϊόν αξιοποιήσαμε τα αέρια που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Χρησιμοποιήσαμε τις βιομηχανικές εκπομπές αερίων ως πρώτη ύλη. Το CO2 μετατρέπεται σε αιθανόλη, η οποία αποτελεί το 30% του βάρους ενός νήματος πολυεστέρα. Με αυτό το νήμα κατασκευάσαμε διάφορα προϊόντα και πλέον αυτή η αιθανόλη από CO2 αποτελεί το 15% του βάρους του επάνω μέρους αυτού του παπουτσιού. Με τη βοήθεια της καινοτομίας ανακαλύπτουμε νέους πόρους.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κοντομάνικη μπλούζα
Φύλο Άνδρες
Brands adidas
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Συλλογή Performance
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

adidas D4T
Κοντομάνικη μπλούζα
adidas D4T