Αναζήτηση στον ιστότοπο
adidas aSMC CREW SOCKS
Κωδικός του προϊόντος: IX6604
adidas

adidas aSMC CREW SOCKS

Κωδικός του προϊόντος: IX6604
Κωδικός κατασκευαστή: DUV90
Όταν γυμνάζεσαι, δεν πρέπει να σκέφτεσαι και πολύ τις κάλτσες σου. Πρέπει να είναι τόσο άνετες που να ξεχνάς πως τις φοράς, και να κάνουν το καθήκον τους για να βελτιώσουν τις επιδόσεις σου. Αυτές οι adidas by Stella McCartney κάλτσες μεσαίου ύψους είναι αυτό που χρειάζεσαι. Η υποστήριξη στην καμάρα αγκαλιάζει τα δάχτυλα, τη φτέρνα και την καμάρα, ενώ ο επενδεδυμένος πάτος χαρίζει μαλακή επαφή με το έδαφος. Η AEROREADY τεχνολογία κρατά τα πόδια σου δροσερά και στεγνά, ακόμα και όταν η υγρασία είναι υψηλή. Κατασκευασμένες χωρίς υλικά ζωικής προέλευσης, αυτές οι κάλτσες έχουν μαλακή, ελαστική κατασκευή που αγκαλιάζει το πόδι για σταθερή εφαρμογή.Για να μειώσουμε την εξάρτησή μας από τα παρθένα υλικά, εξασφαλίζουμε ότι οι vegan εναλλακτικές μας περιέχουν τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένο υλικό..

It's a Flash Sale!

Μόνο για λίγες μέρες προλάβετε τα πιο cool αθλητικά είδη και εξοπλισμό σε προσφορά -20%!

* Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί αυτόματα στο καλάθι & δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες

19,99 EUR
19,99 EUR
19,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
19,99 EUR
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 19,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS 34-36
  • S 37-39
  • M 40-42
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Όταν γυμνάζεσαι, δεν πρέπει να σκέφτεσαι και πολύ τις κάλτσες σου. Πρέπει να είναι τόσο άνετες που να ξεχνάς πως τις φοράς, και να κάνουν το καθήκον τους για να βελτιώσουν τις επιδόσεις σου. Αυτές οι adidas by Stella McCartney κάλτσες μεσαίου ύψους είναι αυτό που χρειάζεσαι. Η υποστήριξη στην καμάρα αγκαλιάζει τα δάχτυλα, τη φτέρνα και την καμάρα, ενώ ο επενδεδυμένος πάτος χαρίζει μαλακή επαφή με το έδαφος. Η AEROREADY τεχνολογία κρατά τα πόδια σου δροσερά και στεγνά, ακόμα και όταν η υγρασία είναι υψηλή. Κατασκευασμένες χωρίς υλικά ζωικής προέλευσης, αυτές οι κάλτσες έχουν μαλακή, ελαστική κατασκευή που αγκαλιάζει το πόδι για σταθερή εφαρμογή.

Για να μειώσουμε την εξάρτησή μας από τα παρθένα υλικά, εξασφαλίζουμε ότι οι vegan εναλλακτικές μας περιέχουν τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένο υλικό.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κάλτσες
Φύλο Γυναίκες
Brands adidas
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Συλλογή Performance
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
adidas aSMC CREW SOCKS
Κάλτσες
adidas aSMC CREW SOCKS