Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike G NSW RMPR JSY AOP
Nike G NSW RMPR JSY AOP
Nike G NSW RMPR JSY AOP
Nike G NSW RMPR JSY AOP
Nike G NSW RMPR JSY AOP
Nike G NSW RMPR JSY AOP
Κωδικός του προϊόντος: FB1270-113
Nike

Nike G NSW RMPR JSY AOP

Κωδικός του προϊόντος: FB1270-113
Nike SportswearBig Kids' (Girls') RomperΔιασκέδασε κάνοντας ρόδες στον ήλιο ή παίζοντας στο πάρκο. Ή χαλάρωσε πηγαίνοντας μια εκδρομή στην παραλία. Αυτό το φορμάκι Nike Sportswear είναι φτιαγμένο για κάθε δραστηριότητα. Χάρη στο απαλό πλεκτό ύφασμα και στην ελαστική ζώνη, αυτό το ολοκληρωμένο σύνολο είναι εξαιρετικά ευκολοφόρετο, ώστε να μην χρειάζεται να χάνεις πολύ χρόνο ψάχνοντας στην ντουλάπα σου.Εύκολη εφαρμογήΤο πλεκτό ύφασμα είναι απαλό και ανάλαφρο για χρήση όλη μέρα. Οι σούστες κλείνουν εύκολα, ενώ ο γιακάς και η μανικόκοψη σε ύφανση ριμπ εξασφαλίζουν σταθερή εφαρμογή.Άνετη κίνησηΗ ελαστική ζώνη και το κορδόνι που σφίγγει προσφέρουν τέλεια εφαρμογή. Η κανονική εφαρμογή προσφέρει χαλαρή αίσθηση, καθώς δεν έχει ούτε πολύ φαρδιά ούτε πολύ στενή γραμμή.Στα παρασκήνια της σχεδίασης του χρώματοςΤα σχήματα και τα χρώματα που είναι εμπνευσμένα από τις υδατογραφίες δημιουργούν ένα μοτίβο που εκφράζει την επιθυμία των παιδιών να κινούνται και να παίζουν όλη μέρα. More Details Τσέπες100% βαμβάκιΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν100% COTTON.

Μη χάσετε τα τελευταία νούμερα από τα αγαπημένα σας αθλητικά είδη!

*Τα τελευταία τεμάχια ελέγχονται ποιοτικά πριν την αποστολή τους και ενδέχεται στην περίπτωση που η κατάστασή τους δεν κριθεί καλή, να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

49,99 EUR
26,06 EUR
26,06 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
34,99 EUR ( - 25%)
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 49,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS 7-8ε.
  • S 9-10ε.
  • M 11-12ε.
  • L 12-13ε.
  • XL 14-15ε.
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Sportswear
Big Kids' (Girls') Romper
Διασκέδασε κάνοντας ρόδες στον ήλιο ή παίζοντας στο πάρκο. Ή χαλάρωσε πηγαίνοντας μια εκδρομή στην παραλία. Αυτό το φορμάκι Nike Sportswear είναι φτιαγμένο για κάθε δραστηριότητα. Χάρη στο απαλό πλεκτό ύφασμα και στην ελαστική ζώνη, αυτό το ολοκληρωμένο σύνολο είναι εξαιρετικά ευκολοφόρετο, ώστε να μην χρειάζεται να χάνεις πολύ χρόνο ψάχνοντας στην ντουλάπα σου.

Εύκολη εφαρμογή
Το πλεκτό ύφασμα είναι απαλό και ανάλαφρο για χρήση όλη μέρα. Οι σούστες κλείνουν εύκολα, ενώ ο γιακάς και η μανικόκοψη σε ύφανση ριμπ εξασφαλίζουν σταθερή εφαρμογή.
Άνετη κίνηση
Η ελαστική ζώνη και το κορδόνι που σφίγγει προσφέρουν τέλεια εφαρμογή. Η κανονική εφαρμογή προσφέρει χαλαρή αίσθηση, καθώς δεν έχει ούτε πολύ φαρδιά ούτε πολύ στενή γραμμή.
Στα παρασκήνια της σχεδίασης του χρώματος
Τα σχήματα και τα χρώματα που είναι εμπνευσμένα από τις υδατογραφίες δημιουργούν ένα μοτίβο που εκφράζει την επιθυμία των παιδιών να κινούνται και να παίζουν όλη μέρα.

More Details

  • Τσέπες


  • 100% βαμβάκι


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% COTTON

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
Φύλο Κορίτσια
Brands Nike
Ηλικία Έφηβοι (8-14ε.)
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike G NSW RMPR JSY AOP
Φούτερ
Nike G NSW RMPR JSY AOP