Αναζήτηση στον ιστότοπο
adidas Parley
adidas Parley
adidas Parley
adidas Parley
adidas Parley
adidas Parley
adidas Parley
adidas Parley
Κωδικός του προϊόντος: HG6432
Barkod: 4065429760733
adidas

adidas Parley

Κωδικός του προϊόντος: HG6432
Barkod: 4065429760733
Κωδικός κατασκευαστή: TL627
Ο χρόνος δεν σταματάει ποτέ, γι' αυτό κάνε ένα βήμα πίσω και απόλαυσε τη στιγμή. Αυτό το adidas x Parley hoodie σε στηρίζει καθώς το κάνεις. Το μαλακό οργανικό French terry ύφασμα σού εξασφαλίζει άνεση και σε βοηθά να βρεις τον ρυθμό σου στη δραστήρια καθημερινότητά σου. Το print σε όλη την επιφάνεια μας δείχνει πως φαίνεται η γη από το διάστημα. Αυτό το hoodie είναι σχεδιασμένο με UNITEFIT gender-neutral εφαρμογή, που δημιουργήθηκε για διάφορα μεγέθη, φύλα και σωματότυπους.Το συγκεκριμένο προϊόν κατασκευάζεται από φυσικά και ανανεώσιμα υλικά, για να βάλουμε τέλος στη χρήση μη ανανεώσιμων πόρων και στα πλαστικά απορρίμματα.Ενημερώσου και κάνε ένα βήμα για τον πλανήτη. Κάνε εγγραφή και μάθε περισσότερα στο website της Parley for the Oceans. adidas.gr/parley.
109,99 EUR
62,33 EUR
62,33 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
62,33 EUR
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 109,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Ο χρόνος δεν σταματάει ποτέ, γι' αυτό κάνε ένα βήμα πίσω και απόλαυσε τη στιγμή. Αυτό το adidas x Parley hoodie σε στηρίζει καθώς το κάνεις. Το μαλακό οργανικό French terry ύφασμα σού εξασφαλίζει άνεση και σε βοηθά να βρεις τον ρυθμό σου στη δραστήρια καθημερινότητά σου. Το print σε όλη την επιφάνεια μας δείχνει πως φαίνεται η γη από το διάστημα. Αυτό το hoodie είναι σχεδιασμένο με UNITEFIT gender-neutral εφαρμογή, που δημιουργήθηκε για διάφορα μεγέθη, φύλα και σωματότυπους.

Το συγκεκριμένο προϊόν κατασκευάζεται από φυσικά και ανανεώσιμα υλικά, για να βάλουμε τέλος στη χρήση μη ανανεώσιμων πόρων και στα πλαστικά απορρίμματα.

Ενημερώσου και κάνε ένα βήμα για τον πλανήτη. Κάνε εγγραφή και μάθε περισσότερα στο website της Parley for the Oceans. adidas.gr/parley

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
Φύλο Unisex
Brands adidas
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Lifestyle
Συλλογή Sportswear
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
adidas Parley
Φούτερ
adidas Parley