Αναζήτηση στον ιστότοπο
adidas J SW ZNE PNT
adidas J SW ZNE PNT
adidas J SW ZNE PNT
adidas J SW ZNE PNT
adidas J SW ZNE PNT
adidas J SW ZNE PNT
adidas J SW ZNE PNT
adidas J SW ZNE PNT
Κωδικός του προϊόντος: IV9632
adidas

adidas J SW ZNE PNT

Κωδικός του προϊόντος: IV9632
Κωδικός κατασκευαστή: JTI05
Η Δύναμη είναι ισχυρή με αυτό το παιδικό adidas παντελόνι. Γιορτάζοντας τη χρονιά της σκοτεινής πλευράς, έχει μαύρο φόντο με κόκκινες πινελιές, που συμβολίζουν τη δύναμη και την ενέργεια των συναισθημάτων. Το μαλακό ύφασμα διπλής πλέξης χαρίζει άνεση στους μικρούς επαναστάτες για να κάνουν απόλυτο focus στην αποστολή τους. Οι τσέπες με φερμουάρ μεταφέρουν τα snacks σου, ενώ η κανονική μέση σου χαρίζει ευελιξία όλη μέρα. Αυτό το παντελόνι είναι ιδανικό για προπόνηση και παιχνίδι. Το βαμβάκι αυτού του προϊόντος το προμηθευόμαστε από την Better Cotton. Για τη διακίνηση του Better Cotton χρησιμοποιείται το μοντέλο παρακολούθησης mass balance. Αυτό σημαίνει ότι το Better Cotton δεν είναι φυσικά ανιχνεύσιμο στα τελικά προϊόντα. Μάθε περισσότερα εδώ: https://bettercotton.org/who-we-are/our-logo/.

H Sport Vision γιορτάζει τα γενέθλιά της και σας χαρίζει μοναδικές προσφορές!
Αποκτήστε τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια και ρούχα από κορυφαία brands με έκπτωση -20% για αγορές  άνω των 70€. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την αθλητική σας γκαρνταρόμπα με στυλ και ποιότητα. 
Δείτε ολόκληρο τον κατάλογο εδώ

 

 

69,99 EUR
69,99 EUR
69,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
69,99 EUR
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 69,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 128 7-8ε.
  • 140 9-10ε.
  • 152 11-12ε.
  • 164 13-14ε.
  • 176 15-16ε.
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Η Δύναμη είναι ισχυρή με αυτό το παιδικό adidas παντελόνι. Γιορτάζοντας τη χρονιά της σκοτεινής πλευράς, έχει μαύρο φόντο με κόκκινες πινελιές, που συμβολίζουν τη δύναμη και την ενέργεια των συναισθημάτων. Το μαλακό ύφασμα διπλής πλέξης χαρίζει άνεση στους μικρούς επαναστάτες για να κάνουν απόλυτο focus στην αποστολή τους. Οι τσέπες με φερμουάρ μεταφέρουν τα snacks σου, ενώ η κανονική μέση σου χαρίζει ευελιξία όλη μέρα. Αυτό το παντελόνι είναι ιδανικό για προπόνηση και παιχνίδι. Το βαμβάκι αυτού του προϊόντος το προμηθευόμαστε από την Better Cotton. Για τη διακίνηση του Better Cotton χρησιμοποιείται το μοντέλο παρακολούθησης mass balance. Αυτό σημαίνει ότι το Better Cotton δεν είναι φυσικά ανιχνεύσιμο στα τελικά προϊόντα. Μάθε περισσότερα εδώ: https://bettercotton.org/who-we-are/our-logo/

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φόρμες
Φύλο Παιδιά
Brands adidas
Ηλικία Μικρά παιδιά (4-7ε.)
Άθλημα Lifestyle
Συλλογή Sportswear
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

adidas J SW ZNE PNT
Φόρμες
adidas J SW ZNE PNT