Αναζήτηση στον ιστότοπο
adidas EURO24 PRO F
Κωδικός του προϊόντος: IS7436
adidas

adidas EURO24 PRO F

Κωδικός του προϊόντος: IS7436
Κωδικός κατασκευαστή: JRV87
Παίξε σαν την κορυφή της Ευρώπης. Αυτή η adidas Fussballliebe Finale Pro ball είναι η επίσημη μπάλα των τριών μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών αγώνων της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η θερμικά συγκολλημένη κατασκευή χωρίς ραφές και η ανθεκτική σαμπρέλα από βουτύλιο εξασφαλίζουν ακρίβεια στα σουτ και έλεγχο. Τα έντονα σχέδια τιμούν τη χώρα που φιλοξενεί το την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση και το έπαθλό της.Το συγκεκριμένο προϊόν κατασκευάζεται με τουλάχιστον 50% ανανεώσιμα υλικά. Η επιλογή ανανεώσιμων υλικών προσφέρει περισσότερες επιλογές για τη μείωση της χρήσης μη ανανεώσιμων πόρων. Επιλέγουμε ανανεώσιμα υλικά, επειδή είναι φυσικοί πόροι που μπορούν να δημιουργηθούν ξανά. Σε αντίθεση με τα υλικά από ορυκτά καύσιμα, που εξαντλούνται και δεν αναδημιουργούνται.Τα ανανεώσιμα υλικά δεν είναι μόνο φυσικά υλικά, αλλά και βιοσυνθετικά υλικά που έχουν φυτική πρώτη ύλη αντί για ορυκτά καύσιμα. Αυτή η πρώτη ύλη μετατρέπεται σε ενδιάμεσα υλικά μέσω χημικής επεξεργασίας και τέλος σε συνθετικά υλικά..
149,99 EUR
149,99 EUR
149,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
149,99 EUR
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 149,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 5 5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Παίξε σαν την κορυφή της Ευρώπης. Αυτή η adidas Fussballliebe Finale Pro ball είναι η επίσημη μπάλα των τριών μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών αγώνων της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η θερμικά συγκολλημένη κατασκευή χωρίς ραφές και η ανθεκτική σαμπρέλα από βουτύλιο εξασφαλίζουν ακρίβεια στα σουτ και έλεγχο. Τα έντονα σχέδια τιμούν τη χώρα που φιλοξενεί το την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση και το έπαθλό της.

Το συγκεκριμένο προϊόν κατασκευάζεται με τουλάχιστον 50% ανανεώσιμα υλικά. Η επιλογή ανανεώσιμων υλικών προσφέρει περισσότερες επιλογές για τη μείωση της χρήσης μη ανανεώσιμων πόρων. Επιλέγουμε ανανεώσιμα υλικά, επειδή είναι φυσικοί πόροι που μπορούν να δημιουργηθούν ξανά. Σε αντίθεση με τα υλικά από ορυκτά καύσιμα, που εξαντλούνται και δεν αναδημιουργούνται.

Τα ανανεώσιμα υλικά δεν είναι μόνο φυσικά υλικά, αλλά και βιοσυνθετικά υλικά που έχουν φυτική πρώτη ύλη αντί για ορυκτά καύσιμα. 

Αυτή η πρώτη ύλη μετατρέπεται σε ενδιάμεσα υλικά μέσω χημικής επεξεργασίας και τέλος σε συνθετικά υλικά.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπάλα
Φύλο Unisex
Brands adidas
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Ποδόσφαιρο
Συλλογή Performance
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
adidas EURO24 PRO F
Μπάλα
adidas EURO24 PRO F