Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike SUPERREP GO 3
Nike SUPERREP GO 3
Nike SUPERREP GO 3
Nike SUPERREP GO 3
Nike SUPERREP GO 3
Nike SUPERREP GO 3
Nike SUPERREP GO 3
Nike SUPERREP GO 3
Nike SUPERREP GO 3
Nike SUPERREP GO 3
Κωδικός του προϊόντος: FB8059-001
Nike

Nike SUPERREP GO 3

Κωδικός του προϊόντος: FB8059-001
Nike SuperRep Go 3 Next Nature Flyknit PremiumWomen's HIIT Class ShoesΣυνέχισε δυναμικά σε κάθε επανάληψη με ένα παπούτσι που έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει στήριξη και σταθερότητα σε κάθε βήμα. Είναι πιο ελαφρύ συγκριτικά με τις προηγούμενες εκδόσεις, ώστε να ανεβάζεις ακόμα περισσότερο τον ρυθμό σου στην κυκλική προπόνηση και στο HIIT. Διαθέτει σχεδίαση που προσφέρει ευελιξία κάτω από το πέλμα, για να παραμένεις σε απόλυτη ετοιμότητα σε κάθε προβολή, βήμα και άλμα. Το εξαιρετικά ελαστικό ύφασμα Flyknit (με μαλακό κολάρο που αγκαλιάζει τον αστράγαλο) εξασφαλίζει ευκολότερη εφαρμογή. Βλέπεις τις κηλίδες στην εξωτερική σόλα; Αυτό σημαίνει ότι περιέχει τουλάχιστον 10% υλικό Nike Grind, το οποίο δημιουργείται με υπολείμματα από τη διαδικασία κατασκευής παπουτσιών.Αεριζόμενη εφαρμογή και ανάλαφρη αίσθησηΤο ελαστικό και υποστηρικτικό επάνω μέρος από Flyknit δημιουργεί σχεδίαση χωρίς ραφές, ενώ παράλληλα προσφέρει αεριζόμενη εφαρμογή και εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση.Πιο ανάλαφρη αίσθησηΗ σχεδίαση σε πιο στεγνή γραμμή με λεπτότερη αντικραδασμική προστασία εξασφαλίζει λιγότερο όγκο, για ταχύτητα κατά την κίνηση.Περισσότερη σταθερότηταΗ μικρότερη απόσταση ανάμεσα στο πέλμα και το έδαφος, και η επιφάνεια που συνδέει το μπροστινό και το πίσω μέρος της σόλας προσφέρουν μεγαλύτερη στήριξη στις πλευρικές κινήσεις, όπως προβολές στο πλάι και skier jump. Η μεγάλη καμάρα λειτουργεί σαν στήριγμα και συνδυάζεται με τις πρόσθετες ενισχύσεις στη φτέρνα και στα πλάγια για τη σταθεροποίηση του ποδιού.Ευελιξία στο δάπεδοΤο διαχωριστικό κάτω από το σημείο φυσικής κάμψης των δαχτύλων επιτρέπει στο πόδι να κάμπτεται εύκολα, ώστε να έχετε σταθερότητα όταν διατηρείτε τη στάση σανίδας, κάνετε mountain climber ή burpee.Άψογος συνδυασμόςΑυτό το ιδιαίτερο σχέδιο σε στιλ υδατογραφίας με διακριτικές γκρι αποχρώσεις και πινελιές σε σκούρο πράσινο χρώμα προσφέρει μοναδικό, προσεγμένο στιλ που μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα ρούχα προπόνησης που έχεις επιλέξει.Ανάλαφρο διχτυωτό υλικό για δροσερή αίσθηση στα πόδια.Ενισχύσεις σε σχήμα πλέγματος για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.Πέλμα από καουτσούκ στα κατάλληλα σημεία για ανθεκτική πρόσφυση..

Επιστροφή στα θρανία με σούπερ προσφορά!

Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία σε παιδικά & γυναικεία είδη, τώρα με έκπτωση -20%!

* Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα στο καλάθι & ισχύει για αγορές άνω των 80€

114,99 EUR
80,49 EUR
80,49 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
80,49 EUR
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 114,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike SuperRep Go 3 Next Nature Flyknit Premium
Women's HIIT Class Shoes
Συνέχισε δυναμικά σε κάθε επανάληψη με ένα παπούτσι που έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει στήριξη και σταθερότητα σε κάθε βήμα. Είναι πιο ελαφρύ συγκριτικά με τις προηγούμενες εκδόσεις, ώστε να ανεβάζεις ακόμα περισσότερο τον ρυθμό σου στην κυκλική προπόνηση και στο HIIT. Διαθέτει σχεδίαση που προσφέρει ευελιξία κάτω από το πέλμα, για να παραμένεις σε απόλυτη ετοιμότητα σε κάθε προβολή, βήμα και άλμα. Το εξαιρετικά ελαστικό ύφασμα Flyknit (με μαλακό κολάρο που αγκαλιάζει τον αστράγαλο) εξασφαλίζει ευκολότερη εφαρμογή. Βλέπεις τις κηλίδες στην εξωτερική σόλα; Αυτό σημαίνει ότι περιέχει τουλάχιστον 10% υλικό Nike Grind, το οποίο δημιουργείται με υπολείμματα από τη διαδικασία κατασκευής παπουτσιών.

Αεριζόμενη εφαρμογή και ανάλαφρη αίσθηση
Το ελαστικό και υποστηρικτικό επάνω μέρος από Flyknit δημιουργεί σχεδίαση χωρίς ραφές, ενώ παράλληλα προσφέρει αεριζόμενη εφαρμογή και εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση.
Πιο ανάλαφρη αίσθηση
Η σχεδίαση σε πιο στεγνή γραμμή με λεπτότερη αντικραδασμική προστασία εξασφαλίζει λιγότερο όγκο, για ταχύτητα κατά την κίνηση.
Περισσότερη σταθερότητα
Η μικρότερη απόσταση ανάμεσα στο πέλμα και το έδαφος, και η επιφάνεια που συνδέει το μπροστινό και το πίσω μέρος της σόλας προσφέρουν μεγαλύτερη στήριξη στις πλευρικές κινήσεις, όπως προβολές στο πλάι και skier jump. Η μεγάλη καμάρα λειτουργεί σαν στήριγμα και συνδυάζεται με τις πρόσθετες ενισχύσεις στη φτέρνα και στα πλάγια για τη σταθεροποίηση του ποδιού.
Ευελιξία στο δάπεδο
Το διαχωριστικό κάτω από το σημείο φυσικής κάμψης των δαχτύλων επιτρέπει στο πόδι να κάμπτεται εύκολα, ώστε να έχετε σταθερότητα όταν διατηρείτε τη στάση σανίδας, κάνετε mountain climber ή burpee.
Άψογος συνδυασμός
Αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο σε στιλ υδατογραφίας με διακριτικές γκρι αποχρώσεις και πινελιές σε σκούρο πράσινο χρώμα προσφέρει μοναδικό, προσεγμένο στιλ που μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα ρούχα προπόνησης που έχεις επιλέξει.
Ανάλαφρο διχτυωτό υλικό για δροσερή αίσθηση στα πόδια.
Ενισχύσεις σε σχήμα πλέγματος για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
Πέλμα από καουτσούκ στα κατάλληλα σημεία για ανθεκτική πρόσφυση.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike SUPERREP GO 3
Αθλητικά παπούτσια
Nike SUPERREP GO 3