Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike KD14
Nike KD14
Nike KD14
Nike KD14
Nike KD14
Nike KD14
Nike KD14
Nike KD14
Nike KD14
Nike KD14
Κωδικός του προϊόντος: CW3935-006
Nike

Nike KD14

Κωδικός του προϊόντος: CW3935-006
ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.Ο Kevin Durant παραμονεύει στην πλάγια γραμμή, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει και να διαλύσει την άμυνα των αντιπάλων. Το KD14 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ευέλικτους, αδυσώπητους παίκτες όπως τον KD να νιώθουν ξεκούραστοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το διχτυωτό υλικό πολλών στρώσεων και το λουράκι στο μέσο του πέλματος συμβάλλουν στη μείωση των κινήσεων του ποδιού στο εσωτερικό του παπουτσιού. Η αντικραδασμική προστασία Zoom Air σε όλο το μήκος, καθώς και ο αφρός Cushlon, προσφέρουν επιστροφή ενέργειας για υψηλές επιδόσεις που διαρκούν.Εφαρμογή χωρίς ενοχλήσεις, φορεμένη αίσθησηΤο διχτυωτό υλικό πολλών στρώσεων στο επάνω μέρος είναι ανάλαφρο και πολυδιάστατο, με φορεμένη αίσθηση. Το μεγαλύτερο πάχος στα κατάλληλα σημεία συμβάλλει στη συγκράτηση του ποδιού μειώνοντας τις μικρές κινήσεις.Απόλυτη σταθερότηταΤο λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό τυλίγεται πάνω από το επάνω μέρος των κορδονιών για στήριξη και σταθερή εφαρμογή. Παραπέμπει με διακριτικό τρόπο στο λουράκι του KD4 και είναι εμπνευσμένο από το σχήμα που έχει το δρεπάνι του Χάρου.Απόλυτη αίσθηση υψηλής απόκρισηςΗ μονάδα Air Zoom Strobel σε όλο το μήκος είναι ραμμένη απευθείας στο επάνω μέρος. Συμβάλλει στη μείωση του περιττού βάρους και προσφέρει υψηλή απόκριση σε όλο το πόδι. Ο αφρός Cushlon εξασφαλίζει μαλακή και άνετη αίσθηση.Βελτιστοποιημένη πρόσφυσηΟι αυλακώσεις και οι ραβδώσεις στη σόλα προσφέρουν πρόσφυση σε πολλές κατευθύνσεις και αίσθηση του γηπέδου. Το άκαμπτο τμήμα κάτω από την καμάρα εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή του παπουτσιού. Όταν ενωθούν μεταξύ τους, τα δύο παπούτσια αποκαλύπτουν το πρόσωπο ενός κρανίου.Άκαμπτο τμήμα στο εξωτερικό άκρο για σταθερότητα στο μέσο του πέλματος..

Μη χάσετε τα τελευταία νούμερα από τα αγαπημένα σας αθλητικά είδη!

*Τα τελευταία τεμάχια ελέγχονται ποιοτικά πριν την αποστολή τους και ενδέχεται στην περίπτωση που η κατάστασή τους δεν κριθεί καλή, να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

149,99 EUR
71,24 EUR
71,24 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Χαμηλότερη Τιμή 30 ημερών:
71,24 EUR
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 149,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Ο Kevin Durant παραμονεύει στην πλάγια γραμμή, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει και να διαλύσει την άμυνα των αντιπάλων. Το KD14 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ευέλικτους, αδυσώπητους παίκτες όπως τον KD να νιώθουν ξεκούραστοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το διχτυωτό υλικό πολλών στρώσεων και το λουράκι στο μέσο του πέλματος συμβάλλουν στη μείωση των κινήσεων του ποδιού στο εσωτερικό του παπουτσιού. Η αντικραδασμική προστασία Zoom Air σε όλο το μήκος, καθώς και ο αφρός Cushlon, προσφέρουν επιστροφή ενέργειας για υψηλές επιδόσεις που διαρκούν.

Εφαρμογή χωρίς ενοχλήσεις, φορεμένη αίσθηση
Το διχτυωτό υλικό πολλών στρώσεων στο επάνω μέρος είναι ανάλαφρο και πολυδιάστατο, με φορεμένη αίσθηση. Το μεγαλύτερο πάχος στα κατάλληλα σημεία συμβάλλει στη συγκράτηση του ποδιού μειώνοντας τις μικρές κινήσεις.
Απόλυτη σταθερότητα
Το λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό τυλίγεται πάνω από το επάνω μέρος των κορδονιών για στήριξη και σταθερή εφαρμογή. Παραπέμπει με διακριτικό τρόπο στο λουράκι του KD4 και είναι εμπνευσμένο από το σχήμα που έχει το δρεπάνι του Χάρου.
Απόλυτη αίσθηση υψηλής απόκρισης
Η μονάδα Air Zoom Strobel σε όλο το μήκος είναι ραμμένη απευθείας στο επάνω μέρος. Συμβάλλει στη μείωση του περιττού βάρους και προσφέρει υψηλή απόκριση σε όλο το πόδι. Ο αφρός Cushlon εξασφαλίζει μαλακή και άνετη αίσθηση.
Βελτιστοποιημένη πρόσφυση
Οι αυλακώσεις και οι ραβδώσεις στη σόλα προσφέρουν πρόσφυση σε πολλές κατευθύνσεις και αίσθηση του γηπέδου. Το άκαμπτο τμήμα κάτω από την καμάρα εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή του παπουτσιού. Όταν ενωθούν μεταξύ τους, τα δύο παπούτσια αποκαλύπτουν το πρόσωπο ενός κρανίου.
Άκαμπτο τμήμα στο εξωτερικό άκρο για σταθερότητα στο μέσο του πέλματος.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Unisex
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike KD14
Αθλητικά παπούτσια
Nike KD14